Thoms A. Kampsstraat 101   8021 BL Zwolle |      038 - 453 811 88 

Maaltijden voor ouderen


Sinds begin maart 2020 heerst er een ernstig virus in Nederland: het Coronavirus. Als gevolg waarvan veel mensen besmet zijn geraakt en anderen zijn overleden. De overheid heeft een aantal maatregelen genomen die veel invloed hebben op het leven van mensen. Hiervan is wel de belangrijkste dat aan eenieder zoveel mogelijk wordt gevraagd om thuis te blijven. Dit heeft veel gevolgen voor mensen en vooral voor ouderen die of hierdoor het huis niet uit kunnen en hun boodschappen niet kunnen doen dan wel een isolement terecht komen en kunnen vereenzamen. Wij hebben daarom dit project in Zwolle ontwikkeld met steun van het Kans Fonds waarin wij de meeste kwetsbare mensen: ouderen een warme maaltijd willen aanbieden.


Voor wie is het project bedoeld:

Het project is bedoeld voor ouderen met een migranten of vluchtelingen achtergrond in de leeftijd van 60 jaar en ouder en woonachtig in Zwolle.


Wat gaan wij doen:

In dit project willen wij ouderen die niet in staat zijn volledig voor zichzelf te zorgen en hulp bij bepaalde zaken nodig hebben een warme maaltijd aanbieden die bij de ouderen thuis bezorgd gaat worden. In totaal willen wij in de komende weken 35 maaltijden klaar maken en deze bezorgen bij de ouderen aan huis.

De eerste maaltijden worden zaterdag 13 juni ’20 bij ouderen thuis bezorgd. Wilt u gebruik maken van de mogelijkheden die wij voor u bieden neem dan contact met ons op.

Dit project wordt medemogelijk gemaakt door Kansfonds